Belevingen van een klant

Referenties

Lees hier onder de ervaringen van mijn klanten! Hierdoor krijgt u een goede indruk van mijn werkwijze, resultaten en nieuwe salon.

Beste Lezers,

Op 11 maart had ik een afspraak bij Schoonheidssalon La Libela voor een intensieve behandeling. Even 90 minuten in de watten gelegd worden, heerlijk! Deze behandeling bestaat uit een basisbehandeling + serum, ontspannende massage van gezicht, nek, decolleté, schouders en hoofd. Tijdens de basisbehandeling kletsen Mariama en ik er gezellig wat op los. Maar….. zodra de massage in zicht komt valt er een fijne, gemakkelijke stilte. Tijd om me over te geven aan dit ontspannende gevoel.
Na 90 minuten ging ik weer als herboren naar huis. Mijn gezicht intensief gereinigd en alle spieren los gemasseerd.

Dank je wel Mariama voor deze behandeling en tot gauw maar weer! Ik kijk er nu al naar uit.

Hartelijke groet,
Cindy


WINNARES PETRA GENIET VAN MASSAGE BIJ LA LIBELA

In de week van 7 juni kwam Truida Ribbers bij mij aan de deur of ik op zaterdag 7 juni wilde helpen om loten te verkopen voor het skeeleren. Eerst dacht ik: “Nou, heb ik daar wel zin in, maar ja, als ik denk aan alle inzet van het Skeelercomité, zeg ik petje af en ik help een paar uurtjes.” Dus ben ik op 7 juni samen met mijn zoon Julian op pad gegaan met 200 loten. Ons doel was om 100 loten te verkopen, maar al snel werd dat doel 200 loten. Na een ronde langs het parcours en over de terrassen en enkele uurtjes later waren wij 200 loten kwijt. ‘s Avonds werd ik aangesproken door Truida. Ik bleek de meeste loten te hebben verkocht en daar stond een behandeling bij Mariama Blotenburg (van Salon La Libela red.) tegenover. Dat is nog eens een verrassing!

Mariama heeft contact met me opgenomen en vroeg mij wanneer ik jarig was, omdat zij het leuk vond om dan de gewonnen behandeling te geven. Ik ben 2 oktober jarig en op maandag 29 september hadden we de behandeling gepland. Voorafgaand kreeg ik per mail een afspraakherinnering, wat ik erg prettig vond.

Op maandagavond 19.00 uur stond Mariama mij op te wachten. Ik werd heel hartelijk verwelkomd. Allereerst kreeg ik een voetmassage en ondertussen genoot ik van een heerlijk stuk taart en kopje thee. Wat een verwennerij. Gerhard Starke kwam dit vastleggen en nadat hij weg was, kreeg ik een heerlijke lichaamsmassage. Als eerste werden mijn voeten heerlijk gemasseerd met een warme olie. Vervolgens werden mijn voeten ingepakt in een speciale voetenzak en daaroverheen een warme deken. Ik lag op mijn buik op de warme behandeltafel. Op mijn rug legde Mariama warme doeken en daarna gaf zij een massage van mijn rug, schouders en nek met warme olie. Ondertussen klonk er rustgevende muziek en was er weinig licht, zodat je helemaal ontspannen bent. En dat kun je zeker! Even de tijd voor jezelf. Tijdens de behandeling praat Mariama daarom ook niet. Vaak wordt er gezegd dat een lichaamsmassage erotisch is, maar dat is zeker niet waar. Dit is een ontspanningsmassage.                                                                                                                               
Ik ben erg blij met mijn gewonnen prijs. Ik zal zeker mezelf trakteren op een behandeling om even helemaal te ontspannen en ZEN te worden. Ik raad iedereen aan om een afspraak te maken. Mariama, je bent als buitenlandse hier gekomen en ik heb bewondering voor je hoe jij je Nederlandse taal goed beheerst en vele cursussen en opleidingen hebt gevolgd om vervolgens je eigen praktijk te hebben. Respect.

Groetjes Petra

Adres

Schoonheidssalon La Libela

Meester Engelenweg 7
6731BC Otterlo
Tel. 0318-845388
Mob. 06-16482836 
mariama@salon-lalibela.nl 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
van 9.00-21.00 uur
Zaterdag van 9.00- 14.00
Behandeling uitsluitend op afspraak.

Actueel

Beste klanten, 

Het is goed om te weten op 17 januari en op 10 februari ben ik gevaccineerd tegen COVID 19. 

Tot snel,

T: 0318-845388/ 0616482836

 

 

Onze cadeaubon, leuk om te geven nog leuker om te ontvangen!
De cadeaubon is in elk gewenste bedrag verkrijgbaar en na afgifte 2 jaar geldig en is NIET in te wisselen voor geld.
Wij pakken deze bon leuk voor u in!

Mariama Blotenburg

Tel: 0318-845388/ 06-16482836