Behandelingen en tarieven medisch pedicure per 1-1-2023 incl. 21% btw.

Wij werken met de voetverzorgings- producten van Samenwerkende Pedicures.

De producten zijn zorgvuldig getest. Het zijn pedicureproducten die een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen
zoals mycosenagels ook wel kalknagel genoemd en voetschimmel, eelt en likdoorns, kloven en nog meer...

                           

 

-Nagellak verwijderen € 2,50 
Gelieve de nagellak van te voren te verwijderen dit i.v.m. de gereserveerde tijd van de behandeling. 

- Nagels lakken € 8,00 vergeet niet nagellak mee te nemen!

In combinatie met voet behandeling en met u eigen nagellakBasecoat, 2 x kleurlak, topcoat

 - Kleine Deelbehandeling (15 min) € 20,00
Bijvoorbeeld: Bij 1 likdoorn verwijderen, 1 ingroeiende nagel.

- Cosmetisch pedicurebehandeling 30 minuten € 32,50   
De basis pedicurebehandeling bestaat uit: 

•  Voeten reinigen
•  nagels knippen, frezen en nagelomgeving (nagelwallen)verzorgen 
•  evt. het verwijderen van kleine eelt of likdoorn
•  voeten insmeren met verzorgende voetencrème

- De pedicure behandeling overige risicovoet 30 minuut € 36,50 
   De overige risicovoet behandeling bestaat uit: 

 • Voeten reinigen
 • Nagels knippen en frezen
 • Behandelen van schimmelnagels en hypertrofische nagels (verdikte nagels)
 • Verwijderen van eelt of likdoorn en kloven
 • Behandelen van ingegroeide teennagel
 • voeten insmeren met verzorgende voetencrème

Pedicurebehandeling 45 minuten € 42,50

Na 45 minuten extra behandeltijd per 15 minuten € 15,00!

Cosmetische
voetbehandeling van 45 minuten  € 52,50

Pedicure behandeling aansluitend een voet badje, scrub, masker en voetmassage. Uw huid ziet er na afloop heerlijk zacht aan.

Luxe cosmetische voetbehandeling van 60 minuten € 60,00

Pedicure behandeling aansluitend een voet badje, scrub, masker. Tot slot onvergetelijk  onder benen- en voetmassage. Uw huid ziet er na afloop heerlijk zacht aan.

Medisch pedicurebehandeling

De medisch pedicure is breed opgeleid en kent meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek.
Zij kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van hart- en vaatziekten, diabetes, reuma, kankerspasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken. De medisch pedicure heeft een signalerende functie en adviseert onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.

Als medisch pedicure is mijn doelgroep enorm breed: Jong en oud komen op de pedicurestoel zitten en dat vind ik erg leuk. 
Want voetverzorging is voor iedereen belangrijk. U kunt terecht bij mij in de praktijk, maar bent u slecht ter been dan kom ik ook bij u thuis.

Ik ben lid van Pro Voet, de beroepsorganisatie en sta ingeschreven in het KRP. Dit is het Kwaliteitsregister voor pedicures. Voor mij is het belangrijk om geregistreerd te staan, want kwaliteit bieden vind ik heel belangrijk.

medisch pedicure werkt volgens Code van het Voetverzorgingsbedrijf: Ik voldoe aan alle wettelijke- en branche eisen die worden gesteld op het gebied van kwaliteit, hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieuvoorschriften. Ik werk volgens de eisen en vakkundige wijze, die gesteld worden in Code van het Voetverzorgingsbedrijf van het CvAE (centrum voor ambachtseconomie) en de Richtlijnen voor de behandeling van de personen met een diabetische en/of reumatische aandoening. Ik werk met de allernieuwste apparatuur ( nat techniek), waardoor ik u pijnloos kan behandelen.

Consumenten kunnen in het KRP gericht zoeken naar een pedicure, die gespecialiseerd is in een bepaalde zorg. De zorgverzekeraar gaat na of de pedicure in het KRP is opgenomen en behandelingen bij die pedicure wel gaat vergoeden. Om in het register vermeld te blijven, dienen pedicures in een periode van drie jaar voldoende accreditatiepunten te halen. Doet men dit niet, dan vervalt de registratie. De punten behaalt men door diverse congressen, workshops of bijscholing te volgen, waaraan de accreditatiepunten worden toegekend. Hiermee houd ik mijzelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Behandeling bij diabetes mellitus 

Heeft u diabetes mellitus, dan zijn uw voeten extra kwetsbaar. Uw voeten hebben goede zorg en behandeling nodig. Voer zelf de benodigde preventieve zorg uit, maar laat uw voeten ook regelmatig controleren en behandelen door een medisch pedicure van Pro Voet.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een behandeling bij cliënten met diabetes bij de pedicure. U kunt informatie daarover terugvinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Simms classificatie 1-3 wordt vergoed vanuit de basisverzekering en Simms classificatie 0 wordt soms vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De verzekering vraagt om een verwijzing van de huisarts en daar wil ik ook graag een kopie van wilt u meenemen.

Via deze link kunt u opzoeken of uw zorgverzekering vergoeding voor voetzorg geeft: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure
 
Behandeling bij reumatische aandoeningen

Reumatische voeten vereisen extra zorg. De voeten zijn kwetsbaar en vaak extra gevoelig. Door het dunner worden van het vetkussen onder de bal van de voet, een afwijkende stand van de voet en/of tenen en niet goed passend schoeisel treedt er aan de voeten vaak een ongewenste eelt- en likdoornvorming op. Door een beperkte bewegingsvrijheid en/of doordat de tenen herhaaldelijk in de verdrukking komen bij te weinig ruimte in de schoen, krijgt men ook te maken met nagel afwijkingen. Regelmatig u voeten door een medisch pedicure laten behandelen is erg belangrijk.

 De pedicurebehandeling bij reumapatiënten wordt door sommige zorgverzekeraars tot een bepaald maximum vergoed. U kunt informatie daarover terugvinden in de polisvoorwaarden van uw aanvullende pakket van de zorgverzekering. De verzekering vraagt om een verwijzing van de huisarts en daar wil ik ook graag een kopie van wilt u meenemen.

Via deze link kunt u opzoeken of uw zorgverzekering vergoeding voor voet zorg geeft: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure
 
Zorgverzekeringspas meenemen

Bij verhoogde kans op voetproblemen zoals: Diabetes, Reuma,  Spasme, Kanker, Vaatlijden of de Oudere voet. Gelieve uw zorgverzekeringspasje mee te nemen, diverse gegevens worden verwerkt op de factuur. Tijdens anamnese afnemen is het belangrijk te melden of u bijvoorbeeld bloed verdunnende- en ontstekingsremmende medicijnen gebruikt.

Intake € 15,00

- Behandeling Diabetes Mellitus met vastgesteld zorgprofiel 2-3-4  20 minuten  € 0,00

- Eigen bijdrage aanvulling op uw medisch noodzakelijke voetbehandeling Diabetes Mellitus betaald u
  € 10,00 onafhankelijk bij welke podotherapeut u komt.

Specialistische behandelingen

Vilttechniek

Vilttechniek wordt toegepast bij druklocaties op de voet ter ontlasting, na een behandeling, tot rust kan komen.
Het materiaal is vilt, fleecyweb, foam of viltringen, dit afhankelijk van de klacht.

Podofix Nagelbeugel 

Wat is Podofix?

De Podofix nagelbeugel is een plakbeugel welke gebruikt wordt bij vervormde, pijnlijk ingegroeide of gekrulde nagels.
Deze vorm van nagelcorrectie is geschikt voor bijna iedereen - zelfs voor diabetici.
Afhankelijk van de omstandigheden blijft de Podofix beugel op de nagel zitten voor een periode van twee weken tot ongeveer twee maanden.
Het plaatsen van deze beugel is pijn.

Nagelbeugel plaatsen, in overleg met u. per nagel € 25,00

Nagelbeugel verwijderen € 15,00 in combinatie voetbehandeling € 10,00

Nagelreparatie per nagel € 20,00

Een gelnagel wordt geplaatst wanneer een nagel beschadigd is en dreigt in te groeien. Of als de nagel niet juiste form heeft, door trauma of een andere aandoening.

Anti-druk techniek € 15,00 (kleine)

Wordt gebruikt om een drukplek tijdelijk te ontlasten. De druk wordt zo anders verdeeld waardoor de locatie tijdelijk tot rust kan komen.

Siliconen Orthese vanaf! € 16,50 (kleine)

Druk-ontlastende siliconen orthese voor u op maat gemaakt. Wordt vaak gebruikt om de druk van de tenen te verlichten.
Prijs is vanaf i.v.m. de grote van de orthese.

Samenwerkende pedicures eelt en likdoornpacking 

Beschrijving: Samenwerkende pedicures Eelt en likdoornpacking 

* Niet geschikt voor diabetici!

- Het voordeel: De client kan thuis een nieuwe op doen.
- Laat één dag intrekken.
- Gebruik een aantal dagen voor optimaal resultaat
- Actieve ingrediënten: Salicylzuur, glycerine

 

Beschrijving: Salicylzuur pakking

*Niet geschikt voor diabetici!


Door middel van deze pakking wordt de wrat of likdoorn behandeld.
Bij een Salicylzuur pakking wordt de huid rondom de likdoorn of wrat afgeplakt met pleisters om de huid te beschermen. Rondom het open plekje wordt een viltring geplakt. Het gat van de viltring wordt voor de helft gevuld met salicylpasta waarna het geheel dakpansgewijs wordt afgeplakt zodat het goed afsluit. Gedurende de uitwerktijd van drie tot vijf dagen mag de behandelde voet niet nat worden. Mocht in deze periode extreme pijn ontstaan, dan moet de pakking eraf gehaald worden en een voetbad van zeezout worden genomen, geen soda. Vervolgens kan ik de plek opnieuw onderzoeken en beslissen wat verder te doen. Bij diabetici en bij infecties kan deze behandeling niet worden toegepast.
Voor een goed en blijvend resultaat dient de pakking 2 tot 5 x te worden herhaald.

Salicylzuur pakking (verwijdering wrat of likdoorn) incl. controle          
(Minimaal 2 behandelingen noodzakelijk)
€10,00  
  

 Ingroeiendenagel

    

  

 

 

Actueel

Medex heeft een uitgebreide lijn met verzorgingsproducten.
Op www.medex.eu vindt u alle informatie over de producten en ingredienten voor alle huidtypes.

 La Libela schoonheidssalon en medisch pedicurepraktijk heeft vier mooie aanbiedingen voor u geselecteerd! 

                                                                                Boek op tijd vol = vol

1 Herfst-en winterbehandeling. Verras iemand met deze aanbieding en ontvang zelf 15% korting op uw
   eerstvolgende behandeling.

2 Ontspanning rug, nek en schoudermassage van 30 minuten normaal 30,00 NU Voor: € 25,-

3 Voetmassage: Voetbad + scrub + masker+ massage van 30 minuten normaal € 30,00 NU voor: € 27,50

4 Cadeau idee voor de feestdagen: Geef een Cadeaubon van onze salon en ontvang zelf ontspannende hand-of
   voetmassage op uw eerstvolgende behandeling. 
 - De cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig na aankoop, en zijn verkrijgbaar vanaf € 10,00 tot ieder gewenst bedrag!
 - Onze Cadeaubonnen zijn vrij te besteden aan alle behandelingen en producten, maar zijn NIET inwisselbaar
   voor geld.
   

Najaar-Winter Seizoensbehandeling.

Laat je huid stralen dit seizoen bij schoonheidssalon La Libela.

Met deze scherpe aanbieding: 90 minutenbehandeling normaal € 90,00 NU € 77,50

Aanbieding geldt tot met 31 december 2023!

Hydraterende Gezichtsbehandeling: Deze behandeling richt zich op het hydrateren en voeden van de huid.

      

Behandelschema: 

Ieder huidtype is uniek, daarom word u behandeld met de producten die geschikt zijn  voor uw huidtype!

Fase 1: Reinigingsritueel, Oppervlaktereiniging met Lait exfoliant , Hydrophilic oil

Fase 2:  Dieptereiniging met Bio peeling

Fase 3:  Huid analyse

Fase 4: Epileren of harsen van de wenkbrauwen.

Fase 5: Evt. onevenheden verwijderen.

Fase 6: Cure Repair Mask: Rijk Vitamine C Mask met Hyaluron. Tijdens het inwerken van
            vliesmasker, ontspannende massage van  decolleté/ nek/ schouders en GRATIS
            hoofdhuidmassage.

Fase 7:  Met Vitamine C masker gelaat en halsmassage.

Fase 8  Lotion Hydermios: Herstel beschermende huidbarrière.

Fase 9 Actiprotin: Hydraterend en liftend oogserum. Eventueel met Hydermios eye & neck
           cream.

Fase 10 Hydro-Gen ampoules: Hydraterend, onder- Reveil SPF 15  dagcrème of  de Reveil
             voedende nachtcrème.

Fase 11 Advies huid verzorging.

Adres

Schoonheidssalon La Libela

Meester Engelenweg 7
6731BC Otterlo
Tel. 0318-845388
Mob. 06-16482836 
mariama@salon-lalibela.nl 

Openingstijden

Maandag, Dinsdag, Woensdag en Vrijdag
van 9.00-21.00 uur
Donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 9.00- 14.00 uur
Behandeling uitsluitend op afspraak.